Hai alături de noi!

Te rugăm să completezi rubricile de mai jos pentru a facilita activitatea ta în sprijinul USR. Mulțumim!

Condiții de prelucrare a datelor personale

Condiții de prelucrare a datelor personale

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Uniunea Salvati Romania, cu sediul in Bucuresti, Bdul Aviatorilor, Nr.9 prelucreaza in calitate de operator datele cu caracter personal furnizate de dvs. prin prezentul document. Colectarea si prelucrarea datelor dvs. se realizeaza in vederea procesarii cererii dvs. de inscriere in Uniunea Salvati Romania, iar in eventualitatea in care veti deveni membru, in vederea completarii bazei de date a Uniunii Salvati Romania cu evidenta membrilor, in vederea gestionarii de catre Uniunea Salvati Romania a relatiilor cu membrii sai, in vederea comunicarii cu dvs., precum si in vederea informarii dvs. cu privire la activitatea curenta a Uniunii Salvati Romania.

Furnizarea de catre dvs. a datelor din prezentul document este necesara pentru scopurile susmentionate. In cazul in care nu doriti sa furnizati toate aceste date, cererea dvs. de inscriere in Uniunea Salvati Romania nu poate fi procesata. Datele furnizate de dvs. sunt destinate utilizării de către operator in scopurile susmentionate, sunt comunicate doar reprezentantilor operatorului care au in competenta indeplinirea scopurilor susmentionate sau persoanelor imputernicite de catre operator si nu vor fi dezvaluite catre terti decat cu consimtamantul dvs. sau in cazurile prevazute de lege. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, precum si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul sa vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail contact@usr.ro sau la sediul operatorului din Bucuresti, Bdul Aviatorilor, Nr.9. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Sunt de acord ca orice comunicare din partea Uniunii Salvati Romania sa mi se faca la adresa de domiciliu, la adresa de e-mail sau la numarul de telefon indicate in prezenta cerere de inscriere sau pe care le voi comunica ulterior Biroului Filialei Locale, Biroului Filialei Judetene, respectiv Biroului Filialei Municipiului Bucuresti si Biroului National al Uniunii Salvati Romania.