Pe Valentin Ignat îl veți întâlni în fiecare zi la Mercur.

Pe Valentin Ignat îl veți întâlni în fiecare zi la Mercur.

Pe Valentin Ignat îl veți întâlni în fiecare zi la Mercur. Îi convinge pe craioveni să dea o semnătură pentru ca Alianța 2020 USR Plus să participe la alegerile din 26 mai. Potrivit legii, doar ca să fie pe buletinul de vot, fiecare partid trebuie să strângă 200 000 de semnături. USR și Plus le strâng în stradă, de la cetățeni, așa cum am făcut pentru fiecare scrutin, la #farapenali și #OameniNoi.

Colegul nostru Vali Ignat a intrat în USR cu speranța unei politici fără compromisuri, curată și întemeiată pe forța grupului de a schimba starea economică a țării, de a încerca să încurajeze ideea că munca fiecărua dintre noi va contribui la prosperitatea generală. E pasionat de politică internațională și urmărește ce se întâmplă în fiecare zi în lume.

Și vede că România ar putea să fie dată, din nou, pe mâna Moscovei de grupul de penali care conduce țara, în frunte cu Liviu Dragnea.

Visul lui despre Craiova și România este strâns legat de o societate prosperă, deschisă, unde goana individului să nu mai fie pentru grija zilei de mâine, ci pentru grija creșterii personale și a comunității. Își dorește un oraș înconjurat de o infrastructură generoasă care să elimine aglomerația și orele petrecute în trafic, și care să atragă investitori. Valabil și cu țara. Își dorește un oraș în care fiecare dintre noi este ascultat, iar ideile și proiectele cetățenilor sunt adoptate de Primărie, care să atragă bani europeni pentru dezvoltare și prosperitate. Pe scurt, un oraș european așa cum ar fi trebuit să fie Craiova, până acum.

Își dorește să se implice cu energia, ideile, viziunile și cu experiența căpătată în țările civilizate, să militeze pentru ca fiecare idee, chiar și avangardistă, să fie analizată cu ochi obiectivi și experimentată.

Vrea să facă parte dintr-o echipă puternică, așa cum sunt USR și Alianța 2020 USR care să câștige alegerile și să vină cu proiecte bune pentru țară.

Ce le transmite Vali Ignat cetățenilor Craiovei care s-au săturat să fie conduși de oameni care pun deasupra propriul buzunar: Optimism, tenacitate, realism și muncă!

Cu oameni diferiți, precum Vali Ignat, România și Craiova vor avea un viitor diferit.

Semnează pentru Alianța 2020 USR PLUS și votează pe 26 mai!