Oameni diferiți! Un viitor diferit pentru România! Doamna Mariana campioana!

Oameni diferiți! Un viitor diferit pentru România! Doamna Mariana campioana!

Oameni diferiți! Un viitor diferit pentru România!

Doamna Mariana campioana! Maria Mihai a strâns, singură, 400 de semnături pentru ca Alianța 2020 USR Plus să poată participa la alegerile europarlamentare din 26 mai. Avem nevoie de 10 000 de semnături din județul Dolj pe care trebuie să le strângem până pe 25 martie. Mai este puțin!

Ne găsești la Mercur în fiecare zi, de la ora 16.00 la ora 20.00! Te așteptăm!

Maria Mihai s-a alăturat USR după campania #farapenali la care a contribuit cu 3000 de semnături strânse în arșița verii. Acum a înfruntat frigul de săptămâna trecută pentru că-și dorește cu putere ca România să fie reprezentată în lume și să fie condusă de oameni cinstiți și competenți care nu ne fac de rușine și pun interesele românilor deasupra intereselor personale sau de partid.

Maria Mihai a muncit din greu în Italia 12 ani de zile, până și-a ruinat sănătatea. S-a întors cu o durere în piept în decembrie 2017 și a început să-și pună întrebări despre oraș și despre țară. Nu s-a interesat de politică până la revenirea la Craiova, dar în Italia a observat că oamenii fac voluntariat pentru diverse cauze. Ne-a căutat și ne-a găsit: a început să strângă semnături pentru #farapenali pentru că NU a vrut să vadă țara asta ducându-se de râpă.

Implicarea oamenilor cinstiți și competenți este soluția pentru schimbarea în bine a României! Nu e nicio minune! Iar implicarea ta începe cu o semnătură pentru Alianța 2020 USR PLUS și un vot pe 26 mai.

Ne vedem în stradă și la vot!