Filiași semnează pentru Alianța 2020 USR PLUS.

Filiași semnează pentru Alianța 2020 USR PLUS.

Filiași semnează pentru Alianța 2020 USR PLUS.

Suntem oameni ca oricare alții și am intrat in politică pentru a schimba actuala clasă de politicieni iresponsabili față de banul public, corupți, fără viziune de dezvoltare și care își găsesc susținerea prin nepotisme sau amenințări. Dorim sa dăm o șansă copiilor noștri de a avea infrastructură, servicii sociale, locuri de muncă, altfel încât sa rămână acasă, să nu își mai dorească sa plece. Este un drum lung ce necesită timp și foarte multă implicare.

Vor fi multe voci care ne vor critica, altele vor încerca să ne discrediteze sau să ne demobilizeze. Există un singur lucru pe care fiecare dintre noi îl poate garanta și care stă la baza implicării noastre:

“Nu vom sprijini niciodată oameni corupți, mincinoși, parveniți sau iresponsabili față de banul public.”

Este angajamentul pe care fiecare dintre noi trebuie să și-l ia când intră în mocirla politică, un angajament ce primează în fața oricărui lider, un angajament care ne obligă să nu tăcem atunci când principiile pentru care luptăm sunt încălcate. Cu cât vom fi mai mulți, cu atât șansele de reușită vor fi mai mari.

Alianța USR PLUS 2020 are nevoie de sprijinul tău!

Daca dorești să te implici, te rugăm să completezi formularul de înscriere pe adresa: https://www.usr.ro/inscriere/

Daca dorești să ajuți în campania de strângere de semnături pentru ca Alianța USR Plus 2020 să poată candida la alegerile Europarlamentare, te rugăm să descarci lista pentru semnături de pe adresa https://www.usrplus.ro/

Instrucțiuni de completare veți găsi aici:
https://www.usrplus.ro/ghid_completare

Vom fi în stradă, în centrul Filiașului (Casa de Cultură), Duminică, 10 Martie, între orele 10:00 și 12:00. Atunci veți putea semna sau ne veți putea aduce listele.

Semnează, ca să ai pe cine vota!