Uniunea Salvați România a apărut din dorința oamenilor onești de a schimba România, de a schimba modul de a face politică în ultimii 28 ani, cu politicieni interesați doar de clanurile din spatele partidelor și mult prea puțin de binele comunităților.

În 2016, după rezultatul istoric obținut în alegerile locale la București, unde o mână de oameni au reușit să învingă aparatul de partid al PNL și au fost la un pas să câștige Primăria Bucureștiului, USR a decis să se extindă la nivel național.

După doar câteva luni de la formare, USR producea un al doilea rezultat istoric, reușind să obțină 9% în alegerile Parlamentare și devenind al treilea partid din România, cu 43 de parlamentari. Trendul schimbării s-a simțit și în Județul Dolj, unde USR a obținut 11% în Craiova și 5% în Dolj, Adrian-Claudiu Prisnel fiind ales să reprezinte doljenii în Parlamentul României din partea USR.

USR este partidul modernizării și democratizării reale a României. USR este partidul care răspunde cu adevărat nevoilor cetățenilor, nu grupurilor oligarhice, corupte și incompetente din spatele partidelor clasice. Toți parlamentarii USR au dus în primul an de mandat o luptă acerbă împotriva legilor abuzive.

Am protestat în Parlament și în piețe, alături de sutele de mii de cetățeni, atunci când PSD a adoptat Ordonanța 13 ce îi scăpa hoți de pușcărie.

Am protestat în Parlament și în piețe, atunci când PSD a propus legile anti-justiție.

Am protestat împotriva legilor venite zilnic, săptămânal, lunar care distrugeau puțin câte puțin democrația din România.

USR este partidul democrației interne, locul unde dezbaterile și energia membrilor sunt concentrate pentru schimbarea României. Este partidul toleranței și al respectului pentru diversitatea de opinii. Este partidul reformării României, construit de la firul ierbii, de oameni ca și voi, sătui de vechea clasă politică.

Iar acum e timpul să te implici în promovarea valorilor USR!